Шаржист на праздник

Шарж

- це портрет людини, наповнений добрим гумором і хорошим настроєм, а саме це необхідно вам на святі! Кожен з нас любить отримувати подарунки - а подарунки, зроблені особисто для тебе - тим більше. Шарж - це унікальний подарунок для кожного гостя, який здивує, порадує і буде нагадувати про ваш пам'ятний день. Погодьтеся - це найкращий маленький презент кожному гостю, значно ліпший за баночку варення або магнітико на холодильник.

Чому вам варто замовити шаржиста на свято:

  • Шарж - це унікальний подарунок кожному гостю за розумною ціною. Один шарж намальований у вас на святі обійдеться трохи дорожче ніж 50 грн.
  • Шаржист на святі - це додаткова розвага для гостей: спостерігати як малює майстер шалено цікаво.
  • Шаржист створює неймовірно позитивну атмосферу на вашому святі. Ви можете влаштувати галерею з намальованих шаржів і розглянути кожен!
  • Колективний шарж прикрасить ваш офіс або будинок і залишить в пам'яті всіх, хто був з вами в цей день.
  • Шарж - дуже динамічний портрет і вам немає необхідності довго позувати

На корпоративі  шаржист може зобразити гостей по їх спеціальності або на робочому місці, домалювати логотип компанії або зовсім намалювати шарж на величезному полотні де помістяться всі співробітники компанії.
На весілля шаржист може підготувати листи для картин з шаржем пари молодят, і кожен з гостей буде зображений на шаржі разом з нареченим і нареченою!
На дитячому дні народження шаржист буде в центрі уваги. Хто як не діти можуть щиро посміятися над дотепними і веселими картинками. Гарний настрій - забезпечено
 

Є різні варіанти малювання шаржів на святі:

  1.  Шаржист може працювати за столом, і гості самі підходять до майстра. За бажанням можна намалювати парний шарж або додати тематики в малюнок.
  2.  Шаржист може розчиниться в натовпі і малювати нічого не підозрюють гостей. Уявіть здивування, коли бачиш свій портрет, коли і зовсім не знав, що тебе малюють.
  3.  Шаржист може виготовити шаржі заздалегідь, і ви зможете особисто презентувати подарунок кожному гостю або позначити таким креативним чином місця за столами.

 Наш художник

- випускник Національної академії образотворчого мистецтва і архітектури України з досвідом роботи на святкових заходах більше 5 років. Навчалася мистецтву малювання шаржів в США і відрізняється оригінальним стилем виконання своїх робіт. За годину шаржист зобразить близько 10 портретів високої якості у форматі А4 або А5.