Про театр Огневиця

Вітаємо Вас на сторінках сайту вогняного театру Огневиця!

Театр був заснований більше двох років тому. За цей час ми зібрали команду професіоналів щоб дарувати Вам незабутні враження від захоплюючих вогняних шоу. Наш колектив постійно відвідує майстер-класи відомих зарубіжних майстрів та постійно вдосконалює свої навики.

Наші виступи – це не підкорення вогню: це співпраця з небезпечною стихією, доповнення один одного, гармонійне поєднання техніки, пластики і людської думки у видовищному та незабутньому вогняному шоу.

Ми гарантуємо:
- оригінальні костюми та постановки
- велику кількість інструментів в кожному номері
- індивідуальний підхід до вибору тематичного виступу
- широкий вибір поставлених хореографом номерів, або підготовка номеру відповідно до стилістики Вашого заходу
- піротехнічне наповнення будь якого рівня згідно з Вашими бажаннями
- безпеку проведення (при дотриманні вимог до організації виступу)

Вам необхідно розрахуватися безготівковим розрахунком (часто найзручніший, а інколи і єдиний спосіб розрахунку для корпоративних та державних установ) ? За Вашим бажанням ми укладемо цивільно-правовий договір та офіційно оформимо нашу співпрацю.
Вогняне шоу від нашого колективу стане окрасою будь якого корпоративу, дня міста чи іншої події високого рівня.
Масштаб виступу може бути легко зміненим згідно Вашим вимогам.
Замовити вогняне шоу ви можете тут

Якщо ж ви бажаєте відчути в собі людину вогню та навчитися азам вогняного мистецтва, якщо в вашій душі живе вогонь і ви прагнете його підкорити - ми допоможемо вам в цьому в нашій школі.

Коллектив огненного театра на тренировке Коллектив огненного театра с инструментами Коллектив огненного театра позирует в веселых костюмах Участница огненного шоу подбрасывает стафф на тренировке Коллектив театра со стаффами Участница огненного шоу на гастролях в Каменце-Подольском балансирует стаффом