Как узнать что артисты - профессионалы?

Можна легко розчаруватися в фаєр шоу, якщо вам не пощастить з вибором театру.
Що б уникнути випадковостей потрібно точно знати, що замовлені артисти професіонали в своїй роботі, і фаєр шоу не буде посереднім. Як відрізнити хороший театр зараз розберемося разом.

 
1) Тривалість роботи в одному складі:
Досвід - те що завжди вигідно виділяє артистів. Досвід роботи однією командою - стовідсоткова гарантія якості вашого фаєр шоу.

  • Як перевірити: Подивіться дати публікацій на сайті і соц. мережах, як давно дійсно існує театр. Придивіться на фото, в ідеалі на них повинні бути одні й ті ж артисти.

 2) Різноманіття номерів і костюмів:
Ви не тільки зможете вибрати постановку, яка ближче вам по духу, але це ще й показує вкладені зусилля і успішність театру. Якщо "справи йдуть не дуже", ніхто не буде вкладатися в інший вид костюмів або кілька номерів.

  • Як перевірити: Дізнайтеся чи є різні варіанти шоу і скільки їх, перегляньте костюми, їх якість, кількість і розмаїття реквізиту в відео записах.

 3) Загальне враження:
Звичайно складно вибирати послугу маючи обмежені знання про неї. Запитуйте абсолютно все що вас цікавить, коли дзвоните в будь-який театр вогню. Часто у мене запитують тільки ціну і це досить вузький підхід. Ціну можна "скорегувати" кількістю артистів в шоу. Краще 2 артиста виступатимуть з якісним шоу ніж 4 людини демонструвати "покрутон".

  • Як перевірити: Орієнтуйтеся на людину, з якою розмовляйте. Попросіть порадити різні варіанти, задавайте всі питання, навіть найбезглуздіші. Артист / менеджер повинен відповідати впевнено, чітко і бути чемним, це показує зацікавленість в вас як клієнті, і в репутації театру.

 Продовження статті буде зовсім скоро на нашому сайті! Слідкуйте за новинами!