Молодіжно-музичний фестиваль, м. Малин, 23 серпня 2012г

Зовсім нещодавно ми повернулися з молодіжно-музичного шоу - фестивалю в Малині ( 110км від Києва, Житомирська область). Найскладнішою частиною всього дійства став проїзд - впродовж 40км шляху проводяться ремонтні роботи, і кожні 2 кілометри дорога звужується до одного реверсно-аверсного ряду, в котрий почергово запускають групи машин з кожної сторони. Ці 40 кілометрів ми їхали більше 2х годин, і навіть почали хвилюватися що запізнимося - але водій героїчно домчав нас, і ми прибули якраз вчасно, за годину до виступу.
Позитивні враження отримали від організаторів фестивалю. Нас зустріли, провели машину максимально близько до зони виступу, забезпечили всім необхідним.
Від сцени довелося відмовитись в цілях безпеки і організувати імпровізовану сцену-територію перед основною. Хоч глядачі не занадто охоче відсовувалися зі своїх місць і були проблеми з неадекватно налаштованими особистостями нетверезого стану - охорона їх успішно подолала і виступ вдався на славу!
Піротехніка, як і вогняне шоу в цілому, місцевому населенню була за новину і глядачі були в захваті. Ми не очікували такої бурхливої реакції, хоч і всі наші виступи проходять на "ура", ми трохи хвилювалися через дебют нового номеру в програмі театру. Залишали сцену під овації і крики "Браво"… дуже, дуже приємно =)
Отримали купу позитивних емоцій. Було приємно побачити що на периферії теж активно тече життя і люди прагнуть культурних розваг =) Обов’язково наступного року завітаємо ще!)

Фестиваль шоу в Малине