"Вогняне шоу з душею", або лінощі сучасного вогняного проекту.

Цими вихідними ми виступали на фестивалі Tattoo Collection 2016 разом з іншими театрами з Києва та України. Дивлячись на нашу підготовку до виступу, один з учасників запитав мене "А ви що, суто комерційний проект?". Поміркувавши про це я прийшла до висновків, які вам будуть цікаві :.

  1. Не вірте людям, які стверджують, що виступають "з душею" і "живою імпровізацією", це просто відмінне виправдання недбалості. "Зліпити" номер за кілька днів до виступу - це звичайна практика для деяких колективів. А якісне вогняне шоу - це кропітка праця, тренування і відповідальність за безпеку глядачів і свою власну.
  2. Ми не проект, ми театр. Ми працюємо одним складом більше 4х років, ми створюємо разом постановки, ми знаємо всі тонкощі один одного. "Проект" збирається для виступів, ми працюємо разом постійно.
  3.  У вогняному шоу немає місця недбалості, особливо по відношенню до глядача. Наприклад, на цьому ж фестивалі, сцена для виступів до моменту нашого виходу була надзвичайно слизькою, від залишків горючих сумішей. Всі наші артисти виступали на сцені, нехай навіть відчуваючи незручності. Всі учасники після нас спустилися під сцену, на траву, що не тільки погіршило огляд для глядачів, але ще й небезпечно.

Театр і вогняне шоу що ви обрали для вашого весілля або свята - повинен бути професійним, а не "душевним". Вам потрібна чіткість, злагодженість і краса вогняного шоу і не потрібні неприємності, і гірше того травми. Підходьте до вибору театру відповідально!