Вплив погоди на вогняне шоу

Звісно, ми завжди сподіваємося, що погода буде сприяти проведенню нашого свята, але на жаль, це не завжди так. Чи варто переживати ще й з приводу вогняного шоу? Чи можна провести вогняне шоу під час дощу або морозу? Не варто турбуватися - майже при будь-яких погодних умовах ваше вогняне шоу буде яскравим і барвистим.

Найгірша ситуація для вогняного шоу - сильний вітер із затяжним дощем. Іноді в таких випадках достатньо знайти більш захищене від вітру місце для виступу, але іноді все ж слід перечекати негоду. У таких випадках особливо важлива співпраця з боку ведучого весілля або свята. Для професійного ведучого не складе труднощів скоординувати проведення вогняного шоу під погодні умови, адже таймінг на заході необхідний, але його частини як правило мобільні. Якщо ж відкладати більше нікуди, або з яких-небудь причин це неможливо - шоу відбуватиметься під дощем, але і тут ваша головна турбота - ваші гості і їх комфорт. Часто вогняне шоу можна дивитися з-під навісу, літньої тераси, а то й зовсім через відкриті вікна, що забезпечить вашим гостям хороший огляд та зручні умови. У разі виступу під дощем, важливий хороший контакт з артистами, особливо синхронізація за часом. Поставтеся відповідально до порад артистів, особливо в умовах негоди, від цього може залежати якість вашого вогняного шоу!

Снігопади, морози і ожеледь менш страшні для вогняного шоу. Єдине, про що слід подбати - підготовка майданчика для шоу. Він не повинен бути слизьким і має бути очищеним від снігу. Артисти завжди підкажуть вам як краще вчинити, але в жодному разі не варто побоюватися, що ваше шоу не відбудеться через зміну погоди. І хоча прогнози погоди мінливі, слід їх враховувати не для того що б скасувати вогняне шоу, а для того що б бути готовим радіти їм повною мірою!

Ми, театр Огневиця, бажаємо вам вдалої погоди, зачаровуватися враженнями до морозу на шкірі, дощів позитиву і вітрів тільки хороших змін!