Чому відео вогняних шоу що вам показують - брехня.

Ми більше 5 років працюємо у сфері вогненних шоу і можемо впевнено заявити: 95% відео, які ви дивитеся на сайтах вибираючи вогняне шоу - зовсім не те, що ви можете побачити у себе на святі. Чому ж так відбувається і як тоді обрати вогняний театр?
Давайте розберемося, що вам показують в «промо відео» і яка реальність за цим стоїть:

  1. У промо входять тільки кращі моменти шоу, велика кількість піротехніки, багато вогню. Найчастіше промо знімається частинами і може не мати нічого спільного з цільним номером. Це - просто нарізка красивих моментів.
  2. Навіть дуже професійні артисти допускають помилки. Реквізит може падати, затухати чи погано загорятися. Такі моменти ніхто в промо відео не показує. У промо так само немає дощу, снігу та вітру, які легко можуть нагрянути до вас на свято.
  3. Вогняне шоу не може складатися тільки з яскравих моментів. Артисти фізично не можуть знаходиться постійно на сцені. Необхідно безпечно розмістити або загасити палаючий реквізит, взяти і запалити новий - весь цей час на сцені може залишатися тільки один артист, що теж в промо не показують
  4. Антураж і задній фон. Для промо відео вибирається красива локація, можуть орендуватися різні додаткові аксесуари: світло, дим, генератори вогню, декорації. Найчастіше все це ви можете отримати тільки за додаткову плату, а майданчик для шоу обмежений територією ресторану.

Вибрати гарне вогняне шоу по відео можна. Ось кілька рекомендацій як обійти хитрощі промо відео:

  1. Зняти хороше промо відео фаєр шоу - дороге задоволення, а значить театр серйозно ставиться до своєї роботи і готовий вкладатися, так що наявність такого - швидше «плюс» ніж «мінус».
  2. Оцінюйте кількість артистів в промо і кількість артистів у фаєр шоу яке ви замовляєте. "Фестивальна" програма на 10 чоловік і 40 хвилин - це не два артиста в восьми-хвилинному шоу на весіллі.
  3. Ігноруйте ефекти, накладені на промо. Відео може бути занадто затемненим, створюючи ілюзію "руху вогнів у темряві". Ви повинні розуміти - такого ніколи не буде в реальному житті. Вогонь досить сильно висвітлює артистів та інструмент. Краще виберіть театр з красивими костюмами, це реально збільшить ефектність вогняного шоу.
  4. Попрохайте повні відео з реальних заходів без монтажу і з максимально схожим наповненням. Тільки на такому відео ви побачите, що РЕАЛЬНО буде у вас на святі. Враховуйте, що якість такого відео зазвичай невисока і в живу шоу сприймається значно краще.

Головне правило: не соромтеся задавати будь-які вас питання обираючи вогняне шоу та критично підходите до вибору театру. Ви повинні чітко розуміти, що саме, ви отримаєте за ваші гроші, і що вам можуть запропонувати за цю ж суму інші театри. Розпливчасті формулювання, відсутність реальних відео і завищені обіцянки - вірна ознака обману.
Замовляючи наше вогняне шоу, ви завжди отримаєте повну інформацію про нього і реальні відео з наших виступів. За бажанням ми надішлемо вам прайс з повним переліком вартості послуг, що входять в шоу.