Чому саме ми

Вітаю! Мене звати Анна. Я керівника театру і мене часто запитують - чим ви відрізняєтесь від інших театрів або чому потрібно замовити саме ваше вогняне шоу. Відповідей на це питання безліч, основні вам буде корисно знати:

  1.  Вогняний театр - моє основне і єдине місце роботи і весь свій час і сили я вкладаю в наші шоу. Я вкрай зацікавлена ​​що б мої артисти виступали якісно, так як від цього залежить мій дохід.
  2.  У театрі постійний склад артистів, які роками тренуються разом кілька разів на тиждень. Багато вогняних театрів Києва  - групи друзів-фаєрщиків які збираються разом "покрутити інструмент". Ні постановки, ні активної взаємодії, ні безпеки ви від цих виступів очікувати не можете.
  3.  У мене є майже десятирічний досвід виступів на кращих сценах країни в складі танцювально-акробатичного колективу. Я знаю як повинна виглядати професійна постановка, звучати якісна музика - всі ці деталі я враховую при створенні шоу. Імпровізувати під "рамштайн" - доля артистів, які не налаштовані серйозно.
  4.  Ми не лідер в галузі, але прагнемо ними бути. У Києві є тільки 2 більш успішних тетра ніж наш і єдина їхня перевага - вони почали займатися вогненним шоу раніше нас, а значить у них більше контактів. Наші шоу не менш якісні, але ми пропонуємо їх дешевше що б успішно конкурувати. Відмінний продукт за хорошу ціну - краще що ви знайдете на ринку.
  5.  Без посередників та прихованих комісій. Я і мої артисти виступатимемо у вас на святі. Сума замовлення складається тільки з гонорару артиста і витратних матеріалів. Івент-агенції та організатори можуть запропонувати вам шоу, але по факту, воно вийде дорожче мінімум на 10% (комісія посередника), або ж комісія буде утримана з самих артистів і це відіб'ється на шоу.