Досягнення в наших шоу в 2015 році

Передноворічні вітання продовжуються і ми знову з лідерами. SystemGroup Украина лідери ринку в сфері автоматизації торгівлі святкували свій корпоратив з класичною вогняною програмою «гра престолів», а з неоновим шоу Огневиця виступала в першому лаундж-ресторані Києва Buddhabar
Попереду в цьому році ще декілька виступів, та за гарною традицією ми вже підводимо підсумки року.
Хоч минулий рік видався дуже складним для нашої країни ми все ж вважаємо що місце для свята є завжди, і ми дуже раді що ви розділяєте нашу думку. Адже в цьому році наше вогняне та неонове шоу прикрасило майже 80 різноманітних заходів. Рекордсменами в переглядах вогняного шоу звісно стали весілля. Лише за липень-вересень ми стали яскравим фіналом на 38 весільних заходах. Вогняне шоу на весілля дуже індивідуальне і ми завжди рекомендуємо підкреслити це вогняним написом ініціалів молодят. До речі, в цьому році найпопулярнішим вогняним символом стала літера «А», ну і звісно завжди актуальним залишається вогняне серце. Чудовим відкриттям цього року стала велика кількість вогняних та неонових шоу на дитячих заходах. Артисти вогняного шоу перевтілювались на вогняних піратів та драконоборців на тематичних вечірках, були вогняними демонами на Хелоувін, та звісно, інопланетними гостями з неоновим шоу. Чудовим доповненням дитячого свята стає міні майстер класс від артистів театру. Така активна, рухлива частина дитячого свята завжди з великою радістю приймається маленькими гостями.
Переходячи від кількісних досягнень до якісних хочеться відмітити за рік було модернізовано весь піротехнічний реквізит театру, виготовлено декілька піротехнічних фігур що керуються дистанційно, налагоджені прямі контакти з виробниками піротехнічних засобів з метою утримання максимально низьких цін на піротехнічне наповнення вогняних шоу.
Також була доповнена та модернізована база реквізиту для неонового шоу, розроблені більш стабільні конструктивні рішення що виключають збій роботи реквізиту під час виступу.
В 2015 році було презентовано вогняну програму «Україна» що стала суттєвим здобутком для театру. Це вогняне шоу насичено складною технічною базою, новим реквізитом, великою кількістю синхронів та взаємодій.
З огляду на наші досягнення ми в першу чергу хочемо подякувати Вам, наші любі замовники. Адже саме Ви надихаєте нас поліпшуватися, прагнути чогось більшого, ставити складні задачі та виконувати їх.
Колектив театру Огневиця вітає Вас з Новим роком! Бажаємо Вам міцного здоров’я, щирих усмішок та тільки приємних подій в наступаючому році!
 

Неоновое шоу, А ты готов к новому году?