Обираємо найліпший час для вогняного шоу в сценарії весілля

Немає однозначної відповіді на питання "коли краще провести вогняне шоу на своєму святі", але за безліч виступів ми накопичили певний досвід, яким поділимося з вами.
Ми не радимо ставити вогняне шоу в самий фінал свята. Одна з головних причин - сценарії мають властивість відставати від графіка, і якщо, наприклад, зал для весілля замовлений до 23:00, а вогняне шоу на 22:45, то у випадку навіть невеликого зсуву вам потрібно буде або доплачувати за зал або пропускати частини вашого свята, на які витрачалися кошти і сили.

Наступна причина - втома гостей і звичайно ж головних учасників весілля - молодят. Не кожен з гостей буде бадьорий і активний після безлічі конкурсів та тривалого бенкету, а молодята взагалі на ногах деколи з самого раннього ранку. Також враховуйте, що не всі з гостей зможуть залишитися до кінця весілля з абсолютно різних причин - від наявності з ними маленьких гостей до необхідності працювати в наступного дня (особливо якщо ваше весілля в неділю або будні дні).

Гарне місце для вогняного шоу в сценарії - церемонія запалювання свічок. Шоу в цьому місці буде не тільки яскравим сюрпризом для гостей, але й буде тематично вписано в лінію весілля. Дуже ефектно можна пов'язати вогняне шоу з виносом весільного торта. Це точно буде самою незвичайною появою солодкого атрибуту весілля, до того ж, поки гості будуть повертатися в зал, торт вже розріжуть та подадуть до столу.

Вогняне шоу настільки універсальне що його можна і не прив'язувати під які-небудь церемонії, а використовувати просто як спосіб розважити гостей, або взагалі замовити вогняне шоу як подарунок на весілля. У такому випадку початок шоу може бути прив'язаний тільки до настання темряви. В середньому, в зимовий час, шоу можна починати з 18:00, а влітку з 20:00. Ви можете запланувати проведення вогняного шоу дуже завчасно використавши таблиці сходів і заходів сонця.
Якщо ви вирішили зробити вогняне шоу сюрпризом для молодих, обов'язково обговоріть час проведення шоу з ведучим заходу чи координатором, і якщо можливо, перекладіть на них відповідальність з координацію артистів якщо ви ключовий гість на весіллі - це позбавить вас безлічі проблем.
У який би час не відбувалося вогняне шоу, насолоджуйтесь кожною хвилиною вашого весілля, прислухайтеся до себе і свого баченню сценарію, це зробить цей день по-справжньому унікальним і незабутнім!