Дайджест - 24 вересня 2012р.

За короткий період з початку місяця відбулося чимало наших виступів, про які хочеться розповісти.
Опустимо всі стандартні і звернемо увагу на найбільш цікаві:
«О спорт, ти життя!» - під цим гаслом пройшов виступ на спартакіаді дитячих спортивних шкіл. Було приємно повернутися на стадіон «Спартак» і виступати там після «Київського фестивалю вогню» (КФФ). Організація двокомпонентного салюту, за який ми хвилювалися найбільше - пройшла просто "на ура", єдиний мінус виступу - втрата екземпляру тренувального реквізиту, який ми не помітили в темряві під час зборів після виступу, і він банально залишився на стадіоні. Повертатись було вже не з руки - поспішали на наступне замовлення, то ж сподіваємось що інструмент надихне когось на вивчення вогняних шоу.
Наступне замовлення виявилось дуже приємним - виступи-сюрпризи завжди дуже класні, і цей - не виключення. Дуже милий чоловік замовив вогняне шоу для своєї мами, яка навідалася до Києву до нього в гості.
Сюрприз був неперевершений: родина вийшла в двір, увімкнулася музика і почали відчинятися ворота будинку, за якими вже розпалювалось шоу. Винуватиця свята була вкрай здивована та розчулена, а ми - задоволені, радісні і трошки стомлені від 2х виступів поспіль.
Наше неонове шоу прикрашало також корпоративний захід Nestle. Наш театр вперше виступав в концерт холі "FREEDOM" і ми були приємно вражені рівнем підготовки. Театр тіней, балет, купа артистів, регламент виходу на сцену, все чітко, організовано та вчасно. Було цікаво і повчально виступати на заході такого високого рівня.

Попереду ще багато цікавого, вже зовсім скоро Ви зможете побачити виступ з вогняним драконом та виконати будь-який напис палаючими літерами!